Permanent Makeup - Wenche Stageboe

Frisør, Makeupartist og Linergist

Wenche Stageboe Eidissen heter jeg, født i 1968.

Jeg har lang fartstid i bransjen som frisør og makeupartist. Har jobbet freelance i en årrekke. blant annet som sminkør i NRK og TV2.

Jeg har vært daglig leder og faglærer på Art Complexion makeupskole i 10 år, en av Norges mest anerkjente makeupskoler. 

Jeg var dommer i NM i makeup i 2014.


I september 2014 startet jeg min videreutdanning som Linergist/makeup tatovør/PERMANENT MAKEUPARTIST. Jeg er Biotek Master Artist og Fargespesialist i Bryn, Lepper og Eyeliner. 

Har jobbet fulltid med Biotek permanent makeup siden 01.juni 2015. (Deltid siden 01. november 2014)

Jeg innehar også mastertittel i Areola - Biotek Master Areola.

Dette kaller vi medisinsk tatovering og det inkluderer arr og areola.


De siste 6 år før jeg startet med Permanent Makeup jobbet jeg som ansvarlig makeupartist i Norge for jane iredale -The Skin Care Makeup. I dag er jeg forhandler av denne makeupen.

Jeg gir deg gratis makeupveiledning ved kjøp av disse fantastiske produktene.

Jeg tilbyr også makeupkurs, en til en, eller til grupper - makeoverkurs, praksis og temakurs.

Til info: Semipermanent MakeUp er en form for tatovering som varer ca 3-7 år. Biotek i Milano er produsent av verdens mest innovative system for kosmetisk pigmentering av huden.
Størst i verden, best dokumentert, raskere og mindre smerte. Fargestabilitet (lite røde bryn). Biotek permanent MakeUp benyttes av menn og kvinner på: Øyebryn, Øyne, Lepper, Rekonstruksjon etter Dermografi/Arrkorrigering, Areola, leppe-/ ganespalte og ved hårtap.

Ta kontakt dersom du har spørsmål.

Jeg fokuserer på å levere profesjonelle tjenester med maksimal kundetilfredshet som overordnet mål. Jeg har et godt utvalg av tilbud, og er sikker på at du vil trives med å samarbeide med meg. 


Jeg tatoverer semipermanente bryn med bl.a. hårpåtegning, eyeliner/vippelinje og lepper/lipliner med gradering. Er frisør og makeupartist med 27 års erfaring.

Etter mange år som frisør og makeupartist jobber jeg nå som permanent makeup-artist/linergist. Jeg er pr 20178 godt etablert med egen klinikk.  Jeg holder til i Drøbak sentrum, Lindtruppbakken 5, i lokale sammen med Drøbak fotklinikk.

Send gjerne en sms  dersom du ønsker å bestille en behandling hos meg.
tlf: 92408025